Transmițător de temperatură PC Pt100 programabil cu calibrare prin buton

Referință GSEM1605PR

Livrare în 3 până la 5 săptămâni
  • Transmițător de temperatură RTD

  • PT100, Cu100, Cu53, Ni100, Ni120

  • (4 la 20) Ieșire mA cu două fire

  • Calibrați și reglați ieșirea fără PC

  • Vizualizați datele live pe un telefon sau tabletă Android

Caracteristici produs Transmițător de temperatură PC Pt100 programabil cu calibrare prin buton

SEM1605P este un transmițător de temperatură montat pe șină de la Status Instruments. A fost conceput pentru a accepta cele mai comune intrări ale senzorului de temperatură RTD și pentru a oferi utilizatorului un semnal standard de ieșire mA cu două fire (4 până la 20). Toate intervalele de temperatură sunt liniare la temperatură.

Conceput pentru ușurință în utilizare, cea mai recentă interfață USB este echipată pentru o configurare rapidă și ușoară. Pur și simplu conectați un cablu USB standard între SEM1605P și computer. Software-ul nostru gratuit de configurare vă va ghida prin modificările pe care doriți să le faceți. Pentru a economisi timp, SEM1605P nu trebuie să fie conectat la o sursă de alimentare în timpul procesului de configurare, este alimentat prin interfața USB de pe computer.

 

GAMA ACTIVĂ

SEM1605P este un transmițător de temperatură montat pe șină cu opțiunea de selectare a butonului utilizatorului, permițând ajustări la 4mA și 20mA pentru o valoare activă. Funcția „setare utilizator” poate fi blocată în timpul configurării dacă nu este necesară. LED-ul de stare indică o intrare în afara intervalului în timpul funcționării normale, în timpul „reglării utilizatorului” este folosit și pentru a indica faza de reglare.

 

(4 și 20) mA TRIM

Butoanele pot fi, de asemenea, utilizate pentru ajustarea curentului de 4 mA și 20 mA pentru a adăuga mici compensări la ieșirea (4 sau 20) mA.

 

REFERINȚĂ SENZORIALĂ

Referirea senzorului SEM1605P prin intermediul software-ului USBSpeedlink bazat pe Windows permite o potrivire strânsă cu un senzor de referință cunoscut, eliminând astfel posibilele erori ale senzorului.

 

DETECȚIA ARZĂRII SENZORULUI

Dacă un cablu de senzor este rupt sau deconectat, ieșirea SEM1605P va merge automat la nivelul definit de utilizator (ridicat sau scăzut) sau la o valoare prestabilită.

 

STABILITATE

Transmițătorul cu șină DIN SEM1605P încorporează cea mai recentă tehnologie digitală pentru a asigura o performanță precisă la deriva redusă.

Aceste produse pot te intereseaza