Senzor de temperatura camerei - Digital DS18B20

Referință GSD105R

Livrare în 3 până la 5 săptămâni
  • Senzor de temperatură cu ieșire digitală DS18B20.
  • Măsurarea temperaturii substanțelor gazoase.
  • Indice de protectie IP30.
  • Funcționează într-un mediu chimic neagresiv.
402.6KB descărcarea

Foaie de date GSD105R | Senzor de temperatura camerei - Digital DS18B20

Caracteristici produs Senzor de temperatura camerei - Digital DS18B20

Senzor de cameră

DESCRIERE ȘI APLICAȚIE

Acest senzor de temperatură cu a ieșire digitală DS18B20 - GSD 105R pentru interioare este proiectat pentru măsurarea temperaturii substanțelor gazoase în zone protejate de apă - de exemplu pentru măsurarea temperaturii în încăperi (școli, teatre, săli de conferințe etc.), birouri, interioare de locuințe sau chiar hale de producție. A design adecvat și materiale de înaltă calitate garantează măsurarea eficientă a temperaturii.

Senzorul de temperatura cu iesire digitala 1-Wire / DS18B20 - GSD 105R pentru interior este format dintr-un cap cu nervuri din plastic in care se afla o placa cu circuit imprimat si un convertor pentru stabilirea unei iesiri digitale de tip DS18B20.

La intervalul de temperatură de funcționare a senzorului este definit în tabel parametrii tehnici ai diferitelor versiuni de senzori. Senzorii îndeplinesc protecția IP 30 conform EN 60529, așa cum a fost modificat. Se recomanda montarea pe un perete interior la inaltimea de 1,5 m, in zonele de miscare a persoanelor, in locuri neexpuse la lumina directa a soarelui si neinfluentate de caldura provenita de la pereti, calorifere de incalzire sau iluminat.

Senzorul este proiectat să funcționeze într-un mediu neagresiv din punct de vedere chimic, utilizarea trebuie aleasă în funcție de temperatura și rezistența chimică a capului senzorului.

DECLARAȚIE, CERTIFICARE, CALIBRARE

  • Producătorul asigură o declarație de conformitate UE .
  • Calibrare - Controlul metrologic final - compararea cu standardele sau instrumentele de lucru - se efectuează pentru toate produsele. Continuitatea standardelor de lucru și a instrumentelor de măsurare este asigurată în sensul articolului 5 din Legea nr. 505/1990 privind metrologia. Producătorul oferă opțiunea de a furniza senzorii calibrați în laborator (conform cerințelor EN ISO / IEC 17025) sau într-un laborator acreditat. 

INSTALAREA ȘI ÎNTREȚINEREA SENZORULUI

Senzorii sunt proiectați pentru a fi montați pe un perete sau pe alte suprafețe orizontale. Pentru fixare, este necesar să pregătiți găurile necesare pentru montarea șuruburilor folosind un șablon (livrat cu senzorul).
Înainte de a conecta cablul de alimentare, este necesar să separați capacul perforat de baza de plastic.

Scoateți capacul și introduceți cablul prin orificiul de 9 mm, aplicați baza pe suprafață și înșurubați cu două șuruburi sau șuruburi. Lungimea șuruburilor de fixare sau a șuruburilor pentru fixare trebuie selectată în funcție de grosimea bazei de plastic. Conectați cablul de alimentare la bornele conform secțiunii „Cablare”.

"Diagrama", așezați capacul perforat pe baza fixă ​​și blocați-l făcând clic pe el. După instalarea și conectarea la dispozitivul electric de măsurare, senzorul este gata de utilizare. cel Senzorul nu necesită întreținere specială. Pentru o descriere mai detaliată a instalării, consultați manualul de utilizare al senzorului

Tipul senzorului  GSD 105R
Semnal de ieșire   1 fir / DS18B20
Interval de măsurare  -30 până la 70 ° C
Precizia măsurării  ± 0,5 ° C în intervalul de -10 până la 80 ° C
   ± 2 ° C în intervalul de -30 până la 100 ° C
Tensiunea de alimentare (U)  3 la 5,5 V c.c.
Tensiunea nominală de alimentare (Un)  5 V DC
Curent de consum / alimentare  1 mA
Protecție împotriva pătrunderii  IP 30 conform EN 60529, cu modificările ulterioare
Condițiile de muncă  temperatura ambiantă: -30 până la 100 ° C
   umiditatea relativă a aerului: max 85%
   presiunea atmosferică: 87 până la 107 kPa
Dimensiunile capului  71,9 x 59 x 27 mm
Materialul capului  LEXAN
Secțiunea recomandată a firului  0,35 - 1,5 mm 2
Greutate  min. 35 g

Remarque: Producătorul își rezervă dreptul de a modifica designul și caracteristicile tehnice ale produselor.

Aceste produse pot te intereseaza