Sondă exterioară de carcasă din plastic - protocol CAN

Referință GSD 114R

Livrare în 3 până la 5 săptămâni
Ces senzori de temperatură exterioară cu cap de plastic și ieșire digitală CAN (CANopen) - SD 114  sunt concepute pentru a măsura temperatura substanțelor gazoase în aer liber sau în incinte industriale, pe pereții clădirilor, birourilor sau atelierelor de producție. Instalarea ușoară a acestor senzori de temperatură este asigurată de designul unic „cap S”.
457.38KB descărcarea

Foaie de date GSD112R | Senzor exterior carcasa din plastic - protocol CAN

Caracteristici produs Sondă exterioară de carcasă din plastic - protocol CAN

Senzor exterior - RS485 - Carcasă din plastic

Acești senzori de temperatură exterioară cu cap de plastic și ieșire digitală CAN (CANopen) - SD 114 constă dintr-un cap de plastic și un tub metalic de protecție, în care este plasat un senzor pentru măsurarea temperaturii. În cap se află un bloc de borne sau un convertor, la care cablul pentru alimentarea senzorului și semnalul de ieșire digitală sunt conectate printr-un presetuf și un conector. 

SD 114A, SD 114AK    --- Protocol de comunicare CANopen / CiA DS 301, comunicare CAN bus

Gama de temperatură a senzorilor este definită în tabelul parametrilor tehnici pentru fiecare variantă de senzor. Senzorii respectă clasa de protecție IP 65 în conformitate cu standardul modificat EN 60529. Locația recomandată a senzorului este:

  • măsurarea temperaturii exterioare situată pe partea cea mai rece a clădirii (nord sau nord-vest) pentru a evita expunerea directă la soare, la 2/3 din înălțimea peretelui clădirii
  • măsurarea temperaturii interioare în spații, birouri și, eventual, ateliere de producție - locația recomandată este de 1,5 m înălțime pe pereții interiori, în zona în care oamenii se deplasează, departe de locurile însorite și locurile supuse temperaturii caloriferelor sau a iluminatului

ACCESORII

  • Conector CONEC 43-00092
  • cabluri de conectare cu conector  rkt  tu. dreptunghiular  RKWT
Tipul senzorului  
(K - cu conector)
SD 114A 
SD114AK
Semnal de ieșire CAN - CANopen - CIA DS 301
Interval de măsurare - 30 până la 70 ° C
Precizie electronică *) ± 0,2%
Tipul / precizia senzorului  Pt100/±(0,3°C+0,0005|t|) 
Tensiunea de alimentare 15 la 30 V c.c.
Tensiunea nominală de alimentare Un 24 V DC
Curent de consum / alimentare maxim: 500 mW 
Standard: 300 mW
Conditii de munca temperatura ambiantă: -30 până la 70 ° C 
umiditate relativă: 
presiunea atmosferică maxim 100% : 70 până la 107 kPa
Grad de protecție IP 65 conform EN 60529, cu modificările ulterioare
Lungimea tijei  50 mm
Diametrul standard al tijei 6 ± 0,2 mm 
Materialul tijei oțel inoxidabil DIN 1.4301
Resiztenta izolarii > 200 MΩ la 500 V c.c., 25 ° ± 3 ° C; umiditate <85%
Dimensiunile capului 70 x 63 x 34mm
Materialul capului POLIAMIDĂ
Tip conector cap (pentru senzori cu conector) RSFM4-M12-Lumberg
Secțiunea transversală recomandată a conductorului 0,14 până la 1 mm 2
Greutate  min 150 g


INSTALAREA ȘI ÎNTREȚINEREA SENZORULUI

Înainte de a conecta cablul de alimentare, scoateți capacul din plastic al capului de conectare folosind o șurubelniță plat. Cablul de intrare este conectat la terminale conform schemei de cablare prin ochiul slăbit. Secțiunea recomandată a firului este de 0,35 - 1,5 mm2, diametrul cablului cu secțiune circulară poate varia de la 4 la 8 mm. Pentru a asigura valoarea de protecție IP 65, manșonul trebuie să fie strâns și capacul să fie pus după conectarea cablului de intrare. Dacă cablul de intrare este așezat în apropierea conductoarelor de înaltă tensiune sau a celor care furnizează echipamente care creează un câmp electromagnetic care interferează (de exemplu, echipamente cu sarcină inductivă), trebuie utilizat un cablu ecranat. După instalarea și conectarea senzorului la echipamentul sistemului de evaluare electrică secvențială, senzorul este gata de utilizare. Senzorul nu necesită nicio întreținere specială. Dispozitivul poate fi utilizat în orice poziție de lucru, dar ochiul nu trebuie să fie îndreptat în sus.

Diagrama sondei SD 114

Aceste produse pot te intereseaza