Sonda de temperatură cu cap din oțel inoxidabil și piston pentru industria alimentară
- Diametru 5,94 mm
- -50 la 200 ° C
- Senzor la alegere
- IP 67
DESCRIERE ȘI APLICAȚIE
Acest senzor include cap de plastic și tub din oțel inoxidabil în care este plasat un senzor de temperatură. În cap se află un bloc de borne sau un convertor cu un bloc de borne, la care cablul de alimentare destinat alimentării senzorului și semnalul de ieșire digitală sunt conectate printr-un presetuf și un conector.
SD124, SD124K protocol comunicare CANopen / CiA DS 301, comunicare cu autobuzul CAN
Gama de temperatură a senzorilor este definită în tabelul parametrilor tehnici pentru fiecare variantă. Senzorii sunt conform clasei de protectie IP 65 Conform EN 60529 modificat.
Senzorii sunt concepute pentru a funcționa într-un mediu chimic neagresiv, metoda de utilizare trebuie selectată în funcție de temperatură și rezistență chimică a capului senzorului.
ACCESORII
DECLARAȚIE, CERTIFICARE, CALIBRARE
Tipul senzorului (K - cu conector) |
SD 124 |
Semnal de ieșire | CAN / CANOPen-CIA DS 301 |
Interval de măsurare | -50 până la 150 ° C |
Precizie electronică *) | ± 0,2 ° C |
Tipul / precizia senzorului | Pt100/±(0,3°C+0,0005|t|) |
Tensiunea de alimentare | 15 la 30 V c.c. |
Tensiunea nominală de alimentare Un | 24 V DC |
Curent de consum / alimentare | maxim: 500 mW, standard: 300 mW |
Conditii de munca |
temperatura ambiantă: -30 până la 70 ° C |
Grad de protecție | IP 65 conform EN 60529, ca modde încredere |
Timp de raspuns | τ 0,5 <9 s (în apă albă 0,2 ms -1 ) |
Lungime standard a tijei | 70, 120, 180, 240mm |
Diametrul standard al tijei | 6 ± 0,2 mm |
Materialul tijei de măsurare | oțel inoxidabil DIN 1.4301 |
Rezistența la presiune | fără PN 25 bine cu PN 63 bine |
Resiztenta izolarii | > 200 MOhm la 500 V DC, 25 ° C ± 3 ° C; umiditate <85% |
Dimensiunile capului | 70 x 63 x 34mm |
Materialul capului | POLIAMIDĂ |
Tipul conectorului | RSFM4-M12-Lumberg |
Secțiunea transversală recomandată a conductorului | 0,14 până la 1 mm 2 |
Greutate | min 200 g |